V rámci letošní akce CinemaCon, která proběhla minulý týden, oznámilo studio Paramount výrobu hned několika zajímavých projektů, například temnou adaptaci Želv Ninja a crossover Transformerů a G. I. Joe.

Společnost také navázala spolupráci s Mattem Stonem a Treyem Parkerem, kteří se samozřejmě nejvíce proslavili jako tvůrci legendárního animovaného seriálu Městečko South Park (1997). Z výše zmíněné akce vyšlo najevo, že Paramount se Stonem a Parkerem připravuje zbrusu novou hranou komedii, která by se měla začít natáčet toto léto.

Dokonce už známe i datum premiéry, snímek by měl v amerických kinech vyjít příští rok na Den nezávislosti, tedy 4. 7. 2025. Titul zatím nemá oficiální název, stejně tak nevíme, o čem vlastně bude. 

Brian Robbins, prezident Paramountu, se každopádně nechal slyšet, že už četl scénář. V rámci toho uvedl, že se jedná o jednu z těch nejvtipnějších a nejoriginálnějších věcí, co kdy četl, tak snad se skutečně máme nač těšit.

Otázkou samozřejmě zůstává, co nám oba dva tvůrci nakonec nadělí. Nějakou dobu se šíří zvěsti o tom, že by to mohla být filmová verze broadwayského muzikálu The Book of Mormon, který Stone a Parker uvedli v roce 2011. Ale uvidíme, co z toho nakonec vyleze.

Oba tvůrci budou na filmu každopádně pracovat ještě spolu s americkým rapperem Kendrickem Lamarem, který je k projektu upsaný jako jeden z producentů. 

Projekt má být ve výrobě už od roku 2022, přičemž tehdy na scénáři pracoval Vernon Chatman, jeden z producentů South Parku.

Dalších informací o filmu bychom se mohli dočkat po začátku hlavní části produkce, mimo jiné jsme také zvědaví na to, kteří herci se vlastně ve snímku objeví.