V posledních dnech začala mezi fanoušky parádního seriálu The Boys (Banda), ve kterém status superhrdiny rozhodně automaticky neznamená hrdinství a obětavost, jistá šeptanda o tom, že nadcházející čtvrtá řada bude možná poslední. Tyto obavy vyvolal nedávný twitterový příspěvek od Erica Kripkeho, jednoho z tvůrců a hlavních scenáristů celého seriálu, u něhož byl mimo jiné #Season4Finale. Kripke ale ujasnil, že tím bylo myšleno finále čtvrté řady, nikoliv celého seriálu.

Ve svém dalším tweetů tak zároveň uvedl, že fanoušci se po čtvrté řadě mohou těšit na další nálož. A i přestože ještě pátá řada od Amazonu nemá oficiálně zelenou, je zřejmé, že Kripke s ní zaručeně počítá. Momentálně by se měla každopádně natáčet poslední epizoda čtvrt sezóny, která ponese název Assassination Run. A co přijde poté? To se necháme překvapit. 

V další sezóně se můžeme každopádně těšit na další fázi boje naší party protagonistů, kterou momentálně tvoří Billy Butcher (Karl Urban), Hughie (Jack Quaid), Frenchie (Tomer Capone), Kimiko (Karen Fukuhara), Mother’s Milk (Laz Alonso) a Starlight(Erin Moriaty), proti Homelanderovi (Antony Starr) a jeho dalším superhrdinským kumpánům. Mimo jiné ale bude mít jejich plnou pozornost také nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit), která bude patrně ve čtvrté řadě hrát úlohu jedné z hlavních záporaček.

Stojí za to také zmínit, že čtvrtá řada The Boys představí několik nových tváří. V první řadě například Jeffreyho Deana Morgana, který se mimo jiné proslavil jako charismatický Negan ze seriálu The Walking Dead. Dále se také můžeme těšit na dvě nové superhrdinky Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward), které nepocházejí z původní komiksové série, tvůrci je totiž napsali primárně pro seriál. Větší roli by ve čtvrté řadě měl hrát také Homelanderův syn Ryan, kterého bude i nadále ztvárňovat Cameron Crovetti.

Čtvrtá řada stále ještě nemá oficiální datum premiéry, ale předpokládá se, že bychom se ji mohli dočkat už letos na začátku podzimu. Samozřejmě tedy za předpokladu, že nenastanou nějaké komplikace.

Ať už to bude jakkoliv, tak doufejme, že čtvrtá řada si udrží alespoň podobně slušnou kvalitu, které měly i předešlé sezóny.