Přemýšleli jste někdy o tom, jak obtížná může být vražda své manželky? Touto otázkou se zaobírá nadcházející černá komedie Nesmrtelná Leyla (v originále 9 Kere Leyla) od tureckého režiséra Ezela Akaye, která se na Netflixu objeví na začátku prosince. 

Téměř dvouhodinový snímek sleduje příběh Adema a Leyly, kteří žijí šťastně bok po boku v manželství už příliš dlouho. Jakmile se jejich láska dostane do mrtvého bodu, vyhledají pomoc vztahové poradkyně, jejíž specialitou jsou právě manželství. Po milostné aféře s terapeutkou se Adem s její pomocí začne aktivně zajímat o to, jak co nejrychleji zpřetrhat své manželské pouto.

Přečtěte si také: Netflix uvádí komediální minisérii O Vánocích

To by mohla vyřešit nějaká nešťastná nehoda. Ale opravdu se jedná o nehodu, pokud k jejímu naplnění někdo pomůže? Pád hodin, defibrilátor, pouštění draka s probíjející šňůrou během bouře, nebo dokonce nájemný vrah. To vše je Adem ochoten podstoupit, aby se zbavil své manželky a uvedl v platnost svatební pravidlo „dokud nás smrt nerozdělí.“ Jenže Leyla má opravdu tuhý kořínek a k tomu nečekaně velké štěstí.

Turecká morbidní komedie Nesmrtelná Leyla na kartě Netflixu přistane přesně 4. prosince 2020. Zejména tuzemští diváci se mohou těšit na nové tváře, jimiž jsou Haluk Bilginer, Demet Akbag, Elçin Sangu nebo Firat Tanis.