Už za dva týdny se konečně vrátíme do temných a pochmurných ulic Gothamu, který je vyloženým rájem pro zločince a padouchy všeho druhu. Série Tučnák, ve které si Colin Farrell zopakuje roli titulního zloducha ze snímku The Batman (2022), se už brzy objeví na službě Max. Streamovací platforma proto vydala ještě jednu krátkou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Jak už dlouho víme, příběh se bude odehrávat týden po událostech zmíněného filmu o netopýřím hrdinovi. A jelikož město se stále ještě zcela nevzpamatovalo ze zla, které způsobil šílený Riddler, ve zločineckém podsvětí začne boj o moc. Do toho se samozřejmě zapojí i Oswald "Oz" Cobblepot alias Tučňák, který kdysi býval jen zločineckou nulou, nyní je ale na cestě za tím, aby se stal jedním z nejobávanějších gangsterů Gothamu.

Nejnovější upoutávka opět ukáže drsnou Sofii Falcone (Cristin Milioti), přičemž se zdá, že je s Tučňákem ochotná spojit síly. Ale něco nám říká, že si pak stejně půjdou po krku. Veškeré trailery nevypadaly vůbec špatně, opravdu to vypadá na náležitě temný krimi thriller, ve kterém pro žádné Mirky Dušíny nebude místo. 

Jistým lákadlem by mohlo být i to, že podle tvůrců bude série hodně připomínat slavnou Zjizvenou tvář (1983) s Al Pacinem.

Showrunnerkou a hlavní scenáristkou se stala Lauren LeFranc, která v minulosti pracovala na sériích jako Chuck (2007), Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) a Impulse (2018). O režii prvních dvou epizod se postaral Craig Zobel (Mare z Easttownu).

Dále se v seriálu objeví herci jako Clancy Brown, Carmen Ejogo, Shohreh Aghdashloo, Michael Zegen, Deirdre O'Connell, James Madio, Scott Cohen a François Chau.

Na službě Max od 19. 9. 2024.