Třetí řada extrémně nekorektního animovaného seriálu Paradise PD je za dveřmi a tvůrci se na ni samozřejmě snaží nějak upozornit. Během úterního dne Netflix na svém YouTube profilu zveřejnil krátký klip, který dokazuje to, co Paradise PD umí nejlépe – správně ujetý stupidní humor.

Přečtěte si také: Hodinový South Park špeciál sa zameria na koronavírus

Paradise PD vznikl v roce 2018 pod rukama tvůrců Waco O’Guina a Rogera Blacka jako taková náhrada za Brickleberry. Jediným rozdílem vcelku je, že místo osudů extrémně hloupých správců parku sledují diváci plnohodnotné, ale taktéž hloupé policisty z malého amerického městečka Paradise. Jinak se Paradise PD od Brickleberry tolik neliší a taktéž nabízí velmi nekorektní fekální humor plný narážek na invalidy, pohlaví, náboženství a sexuální orientaci.

Pokud jste stále nedokoukali druhou sérii, tak tento odstavec přeskočte, abyste se vyvarovali spoilerům. Třetí řada navazuje přesně na konec té druhé, kdy v městečku Paradise vybouchla jaderná bomba a z města se stala radioaktivní pustina. Ve finále se podle nás s tímto problémem budou policisté zaobírat tak maximálně první dvě epizody a pak bude následovat opět klasická nekorektní show bez žádné pointy, kterou subjektivně milujeme.

Oficiální trailer, který byl zveřejněn již v únoru/februári letošního roku, odkazuje právě na zmiňovaný jaderný výbuch. Následně v něm můžeme vidět, že starostka Karen nejspíše otěhotní s důstojníkem Randellem, Gina se bude opět snažit dostat do kalhot milému tlouštíkovi Dustymu, policejní pes Bullet zase zkonzumuje obrovské množství drog, Randell z nějakého důvodu extrémně přibere, Fitz si to rozdá s delfíní královnou. Prostě nás čeká klasické Paradise PD, jak jsme ho znali doposud.

Teď se však vraťme ke krátkému klipu, který byl zveřejněn během úterý. V něm policejní pes Bullet telefonuje s Dustym, který chce nahlásit zločince. Ve skutečnosti se Dusty kouká sám na sebe do zrcadla. Celá scénka vygraduje tak, že Bullet poradí Dustymu, ať vyskočí z okna. Zemře snad tlouštík Dusty ve třetí řadě? No, nemyslíme si, avšak podrobnosti k této scénce se dozvíme již brzy.

Třetí řada seriálu Paradise PD se na Netflixu objeví již 12. března/marce 2021. Divákům nabídne osm epizod s celkovou délkou okolo čtyř hodin. K dispozici samozřejmě bude i u nás s českou lokalizací ve formě titulků.