Loni se nám konečně pořádně rozjely přípravy na třetí díl známého filmu Podfukáři (Now You See Me), který studio Lionsgate představilo na Americkém filmovém trhu. Počítat samozřejmě můžeme s návratem hned několika starých známých, před pár měsíci také film nabral na palubu několik nováčků, mezi které patří například i Rosamund Pike (Saltburn). A nyní zmíněné studio konečně odhalilo i oficiální datum premiéry, které spadá na 14. 11. 2025, u nás by to mohlo být klasicky o den dřív.

V té době půjdou také do kin tituly jako Zootopia 2 a Wicked - Part Two, které možná budou pro třetí filmové dobrodružství schopných iluzionistů největšími konkurenty. Pak je zde ještě tragický Blade, kterému se ale možná bude znovu odkládat premiéra, protože film minulý měsíc ztratil režiséra. 

O příběhu dalšího dílu stále nic bližšího nevíme, na scénu se každopádně vrátí Jesse Eisenberg jako J. Daniel Atlas, Woody Harrelson jako Merritt McKinney, Morgan Freeman jako Thaddeus Bradley, Isla Fisher jako Henley Reeves a Dave Franco jako Jack Wilder.

Třetí díl by taktéž měl podle všeho představit novou generaci kouzelníků. Tak snad se od Lionsgatu dočkáme dalších informací už brzy. 

Mezi další nováčky, které ve filmu ještě uvidíme, patří i Justice Smith (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů), Dominic Sessa (Zimní prázdniny) a Ariana Greenblatt (Barbie).

Režii filmu si vezme pod palec Ruben Fleischer, který nám například nadělil oba dva díly hororové komedie Zombieland (2009), první díl Venoma (2018) a filmovou adaptaci videohry Uncharted (2022).

Za nejaktuálnější verzí scénáře stojí Michael Lesslie, který napsal filmovou adaptaci videoherní série Assassin’s Creed (2016) a seriál Malá bubenice (2018). Dříve na scénáři pracovali ještě Eric Warren Singer (Top Gun: Maverick) a Seth Grahame-Smith (LEGO® Batman film).