Americký komiksový gigant DC Comics se na rozdíl od konkurenčního Marvelu vždy nějakým způsobem více věnoval i grafickým románům z oblíbeného žánru horor. Ze všech strašidelných komiksů z repertoáru DC musíme určitě zmínit Bažináče, Johna Constantina či Sandmana. Všechny tyto série jsou však velice specifické a rozhodně se nedají porovnávat s klasickými horory, které v současné době otřásají popkulturou. 

Přečtěte si také: Vlajková loď hororu se vrací, The Conjuring 3 se ukazuje v oficiálním traileru

Toto léto však v DC proběhne revoluce. Fanoušci duchařského hororu jistě očekávají třetí díl oblíbené série V zajetí démonů (The Conjuring), který se nám již ukázal v oficiálním traileru a vyjde toto léto. A právě tato „vlajková loď“ současného hororu se díky DC dočká i vlastní komiksové minisérie s názvem The Conjuring: The Lover, na jejíž scénáři se podílejí vyhlášený spisovatel Rex Ogle (Free Lunch) a scénárista třetího The Conjuring, David Leslie Johnson-McGoldrick.

The Lover nabídne čtenářům zajímavý příběh rozkládající se v pěti komiksových sešitech. Hlavním charakterem bude studentka Jessica, jež se po zimních prázdninách vrací zpět do školy se strachem ze špatných známek a z chlapce, se kterým se nechtěně vyspala. Aby toho nebylo málo, Jessica má stále nepříjemný pocit, že ji někdo sleduje a že se ji brzy stane něco špatného. Může to nějak souviset se zmiňovaným chlapcem?

První 22stránkový sešit série The Lover se v prodeji objeví ve stejný den jako třetí film The Conjuring s podtitulem The Devil Made Me Do It, přesněji řečeno 4. června/júna 2021. Dalších pokračování se budoucí fanoušci dočkají vždy po měsíční pauze.