Britský režisér Matthew Vaughn patří mezi nejtalentovanější filmaře současnosti, který nám například nadělil parádní pohádkovou fantasy Hvězdný prach, komiksovou ulítlost Kick-Ass a v neposlední řadě také snímek X-Men: První třída, který patří mezi nejlepší díly z filmové série o mutantech. Od roku 2011 se ale režisér jaksi zasekl u jedné specifické série, kterou jsou Kingsmani. První díl zaznamenal obrovský úspěch jak v kinech, tak i u kritiků, tudíž v roce 2017 se slavná akční komedie dočkala pokračování. Ani to si v kinech nevedlo vůbec špatně, tudíž Vaughn začal okamžitě pracovat na dalším díle, který tentokrát bude prequelem. Film se bude nazývat Kingsman: První mise, přičemž v kinech se ho dočkáme již 6. 1. 2022. Samotný konec celé série však film představovat nebude. Vaughn totiž následně plánuje natočit díl další. Tentokrát už opravdu poslední. 

V prvních dvou dílech se hlavní role ujal Taron Egerton, který ztvárnil Eggsyho, zpupného mladíka, jenž se následně stane Kingsmanem - gentlemanským špionem, jehož úkolem je chránit stabilitu Velké Británie. Jelikož nadcházející díl má být prequelem, Eggsyho v něm tentokrát neuvidíme. V rozhovoru pro Comicbook.com však Vaughn prohlásil, že příběh mladého Kingsmana bude zakončen ve čtvrtém filmu, který má být oficiálně třetím dílem trilogie. Produkce filmu má být zahájena na podzim roku 2022. Zatím však není známo, kdy přesně se ho dočkáme. Víme ale, že distribuční společnost 20th Century Fox naplánovala datum vydání neznámého filmu na 15. 9. 2023. Je možné, že se bude jednat právě o ,,třetí" Kingsmany? 

Některé fanoušky ovšem informace o tom, že Matthew Vaughn natočí čtvrtý film o Kingsmanech, příliš nepotěšila. Režisér je totiž u série zaseklý už přes sedm let, přičemž mnozí jeho fanoušci by už rádi viděli něco nového. Ale co se dá dělat. Kingsmani zkrátka zatím dobře vydělávají a sklízí dobrá čísla i u kritiků. Pokud tudíž patříte k části diváků, která chce, aby se Vaughn přesunul už zase k jiným věcem, ještě si budete muset pár let počkat.