Už dlouho víme, že detektivka Na nože, ve které se Daniel Craig chopil role vyšetřovatele Beniota Blanca, dostane i třetí díl. Rian Johnson začal na scénáři pracovat už v roce 2022, pak ho sice zdržela stávka scenáristů, ale po jejím konci se hned vrhl zpátky do práce. A nyní zde máme první krátký teaser od Netflixu, který především odhaluje oficiální název filmu.

Třetí díl se bude jmenovat Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, přičemž vyjít by měl někdy v roce 2025. Snímek je tak opět pojmenován podle písně slavné hudební skupiny, název Wake Up Dead Man má i song od U2, který vyšel v rámci alba Pop z roku 1997. Předešlý snímek Glass Onion (2022) zas vychází ze stejnojmenné písně od Beatles, kterou slavná britská skupina složila v roce 1968. A původní název prvního dílu, tedy Knives Out, zas pomrkává po písni od Radiohead. 

O čem přesně ale třetí díl bude, zatím není známo. Podle všeho si ale tentokrát posvítíme na vůbec nejnebezpečnější případ. Jsme také velice zvědaví, kdo všeho se vlastně vedle Craiga objeví, protože to bude určitě tradičně hvězdné obsazení.

První klapka by každopádně měla padnout už brzy, tudíž na odpovědi snad nebudeme muset čekat příliš dlouho. Johnson si vzal pod palec jak scénář, tak i režii. Zda se bude jednat o závěrečný díl, se necháme překvapit. Níže se ještě můžete podívat na naši recenzi druhého dílu.