Před více než dvěma měsíci se začal natáčet třetí díl detektivky Na nože, který tentokrát ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. A nedávno režisér Rian Johnson na svém Instagramu oznámil, že konečně padla poslední klapka. Snímek tak může zamířit do postprodukce, aby se mohl připravit na svou premiéru v roce 2025. Johnson každopádně poděkoval jak hercům, tak i celému natáčecímu štábu. V příspěvku také uvedl, že celé natáčení pro něho bylo „velice speciálním zážitkem“.

Podrobnosti o ději se i nadále drží pod pokličkou, podle všeho se ale bude třetí díl svým stylem a tematickým směrem od svých předchůdců výrazně lišit. Daniel Craig se každopádně opět chopí role chytrého detektiva Benoita Blanca, na něhož by měl čekat ten vůbec nejnebezpečnější případ. 

Samozřejmě můžeme počítat s další hereckou partou známých tváří. Postupně se tak k filmu přidávali herci jako Cailee Spaeny (Vetřelec: Romulus), Josh O'Connor (Rivalové), Andrew Scott (Ripley), Glenn Close (Americká elegie), Kerry Washington (Nespoutaný Django), Jeremy Renner (Starosta Kingstownu), Mila Kunis (Černá labuť), Josh Brolin (Duna: Část druhá), Daryl McCormack (Hodně štěstí, pane Veliký) a Thomas Haden Church (Spider-Man: Bez domova).

Nějakou dobu se také zdálo, že by se k filmu mohli připojit i Tom Hardy (Motorkáři) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky), to se ale nakonec nepotvrdilo. 

Rion Johnson se klasicky postaral jak o režii, tak i o scénář. První díl (2019) mu ještě vydalo do kin studio Lionsgate, následně se s Netflixem dohodl, že pro něj natočí dva další filmy. Na druhý díl s podtitulem Glass Onion (2022) každopádně máme i recenzi. Zda se Johnson rozhodne ve franšíze pokračovat, se necháme překvapit.

Třetí díl Na nože bude na Netflixu uveden někdy během roku 2025.