Netflix se nedávno pochlubil zbrusu novým trailerem na nadcházející prequel seriálového Zaklínače, který ponese název Blood Origin. Podívat se na něj můžete výše.

Ovšem na to, že se samotné premiéry dočkáme už za měsíc a půl, tak nám toho upoutávka příliš nového neukáže. Opět tak uvidíme hlavní hrdinské trio, které se skládá z postav Éile, Fjalla a Scian. Samotný příběh se bude odehrávat 1200 let před událostmi Geraltova příběhu, přičemž nám odhalí nejenom to, co stálo za vznikem vůbec prvních zaklínačů, ale ukáže i příčinu pádu elfské civilizace. Jelikož se ale stále jedná o „teaser“, během příštího měsíce bychom se snad měli dočkat plnohodnotného traileru, který nám toho snad ukáže více. 

V novém seriálu tak budeme sledovat kroky Scian (Michelle Yeoh), moudré elfky, jejímž posláním je vyhledat uzmutý posvátný meč. Dále je zde Éile (Sophia Brown), zkušená bojovnice a bardka, která se rozhodla opustit post elitní ochránkyně královny, v rámci čehož dala sbohem i svému vlastnímu klanu. Trio uzavírá Fjall (Laurence O´Fuarain), další schopný válečník, který se potýká nejenom se ztrátou milované osoby, ale také s faktem, že byl ze svého klanu vyhoštěn. Svými toulkami po světě se tak snaží najít nový smysl života.

Nyní je otázkou, za jakých okolností se všichni tři protagonisté sejdou, aby spojili síly. A samozřejmě i to, zda se vůbec někomu bude chtít koukat na seriál ze světa Zaklínače, ve kterém není Geralt. 

Showrunnerem a jedním z hlavních scenáristů se stal Declan De Barra. Mezi výkonné producenty mimo jiné patří i Lauren Schmidt Hissrich, která vede původní seriál Zaklínače.

Dále se v limitované sérii představí herci jako Lenny Henry, Jacob Collins-Levy, Dylan Moran, Mirren Mack a Nathaniel Curtis.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 25. 12. 2022.