Netflix prichystal komediálnu novinku o dvoch teenagerkách, ktoré sú zároveň lovkyne odmien. V traileri na Teenage Bounty Hunters sa zoznámime s dvojčatami Sterling a Blair Wesley. Tie okrem toho, že vedú obyčajný stredoškolský život plný románikov a školských povinností, chytajú zločincov. Pod vedením skúseného lovca odmien Bowsera Simmonsa tak čistia ulice Atlanty od kriminality.

Teenage Bounty Hunters od Kathleen Jordan nie je klasickou teenagerskou komédiou, na ktorú sme zvyknutí. Podľa traileru pôjde o vtipný, výstredný počin, ktorý sa nebojí aj odvážnejších scén. 

Maddie Phillips (Blair) a Anjelica Bette Fellini (Sterling) majú medzi sebou desaťročný vekový rozdiel, no napriek tomu nebude pre ne problém stvárniť šialenú sesterskú dvojku. Počas desiatich epizód sa môžeme tešiť aj na Kadeema Hardisona (Bowser), Virginiu Williams a Mackenzieho Astina, ktorí si zahrajú rodičov Debbie a Andersona Wesleyovcov, a Spencera Housa ako Luka Creswella.

Prvá sezóna Teenage Bounty Hunters by sa mala objaviť na Netflixe už 14. augusta/srpna. Zaujal vás trailer natoľko, že by ste si Teenage Bounty Hunters pozreli? Dajte nám vedieť dolu v komentároch.