Guy Ritchie již brzy představí svůj nejnovější film, ve kterém se patrně opět vrátí ke stylu, jenž má nejraději. Snímek Operation Fortune: Ruse de guerre bude další z jeho divokých akčních jízd, kterou budou doplňovat hláškující postavy a ujetý černý humor. Zprvu se proslýchalo, že film příliš žoviální nebude, protože se měl nést v podobně temné atmosféře, kterou měl i Ritchieho poslední film, vynikající Rozhněvaný muž. Podle prvního oficiálního traileru, na který se můžete podívat výše, se ale zdá, že film ani zdaleka nebude tak vážný, jak se původně předpokládalo. Tudíž pokud vás bavily Ritchieho filmy jako Sbal prachy a vypadni, RocknRolla a Gentlemani, Operation Fortune by mohlo být něco pro vás. 

Komediální špionážní thriller bude vyprávět o velice schopném a nebezpečném agentovi jménem Orson Fortune (Jason Statham). Ten dá dohromady tým podobně schopných jedinců, se kterými musí vymyslet plán na získání utajené dodávky extrémně nebezpečných a technologicky vyspělých zbraní. Ty drží v pařátech miliardář a zbraňový překupník Greg Simmonds (Hugh Grant), který se jí rozhodně jen tak lehce nevzdá. Orsonův tým ale vymyslí geniální past. Rozhodnou se využít pomoc Simmondsova nejoblíbenějšího hollywoodského herce, kterým je Danny Francesco (Josh Harnett). Ten je následně zatáhnut do velice nebezpečné hry, ze které nemusí vyjít ven živý. Ale pouze s jeho pomocí mohou naši hrdinové zlovolného miliardáře poslat ke dnu. 

Ritchie byl v posledních letech opravdu hodně aktivní. V roce 2019 si vzal na starost hned dva vysokorozpočtové filmy – hranou Disney předělávku Aladina a jeho komediální krimošku Gentlemani. Letos jsme se dočkali výše zmíněného Rozhněvaného muže, přičemž na rok 2022 ještě režisér plánuje film The Interpreter, ve kterém by údajně měl hlavní roli ztvárnit Jake Gyllenhaal. Scénář k Operation Fortune zpracovali Ritchieho spolupracovníci Ivan Atkinson a Marn Davies. Premiéry se dočkáme již 27. 1. 2022.