Na začátku podzimu k nám dorazí další hororová podívaná, která bude patrně netradičním způsobem vycházet podle nejslavnějšího příběhu autora Brama Stokera. Ta ponese název House of Darkness, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Hlavní roli ve filmu sehraje Justin Long, nicméně zatím nevíme, jak se bude jmenovat jeho postava. Ale jelikož má celý snímek vycházet podle příběhu o Drákulovi, přičemž přítomné ženské postavy jsou pojmenovány podle Miny a Lucy, říkejme mu prozatím Jonathan. Ten se jednoho večera pustí v místním baru do řeči se sympatickou mladou ženou Minou (Kate Bosworth), která ho následně pozve k sobě do jistého odlehlého panství. 

Jonathan na to samozřejmě kývne, protože se z toho rýsuje pěkně zajímavá noc, která by pro něj mohla skončit postelovými radovánkami. Netuší však, že míří do strašlivé pasti, ze které už možná nevyvázne živý. Povídání, flirtování a pusinkování pokračuje i v honosném panství, nicméně po čase si Jonathan uvědomí, že tu něco nehraje. V domě se následně objeví Mininy kamarádky, Lucy (Gia Crovatin) a Nora (Lucy Walters). Všechny tři tajemné ženy tak chtějí po Jonathanovi jediné. Aby si s nimi zahrál hru. Jonathan se však z toho všeho rozhodne vycouvat, ale už nemá na výběr. Pokud nebude hrát, se vší pravděpodobností se nedožije úsvitu. Ale o co vlastně tajemným ženám jde? Čeká se snad na pána domu?

O scénář a režii se postaral Neil LaBute, který je tvůrcem nechvalně známého hororu Rituál s Nicolasem Cagem, jenž mnozí považují za jeden z nejhorších remaků všech dob. Tak doufejme, že tohle převyprávění slavného hororového příběhu se mu povede o kapánek lépe.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 9. 2022.