Minulý týden jsme se konečně dozvěděli, kdy přesně se dočkáme nadcházející černé komedie jménem The Kill Room, ve které si poprvé od dob Pulp Fiction (1994) společně zahráli Samuel L. Jackson a Uma Thurman. A jelikož premiéra bude už na konci příštího měsíce, máme zde konečně také první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Také jste se někdy dívali na nějakou výstavu obrazů a podivovali se nad tím, co je na nich tak strašně uchvacujícího, když byste přitom něco takového dokázali namalovat také? Inu, přesně tím se patrně bude zabývat samotný příběh. Snímek by se měl primárně zaměřit na tři postavy. Jednou z nich se stává Patrice Capullo (Thurman), majitelka galerie, která se zaplete do praní špinavých peněz. Přidává se k ní také Reggie Pitt (Joe Manganiello), zabiják, který pracuje pro vychytralého Gordona Davise (Samuel L. Jackson). 

Všichni tři se tak zapojí do plánu, díky němuž se z Reggieho stane přes noc autor „uměleckých“ obrazů, které jim můžou vydělat miliony dolarů. Nějakou dobu se zdá, že vše půjde dobře, o Reggieho obrazy je zájem, přičemž Gordon z toho může krásně těžit. Z upoutávky je ale zřejmé, že nakonec začne všechno jít od desíti k pěti. Obzvlášť poté, co se Patrice dozví, že spolupráce s Gordonem bude zahrnovat také vraždy. Že by se Gordon rozhodl začít likvidovat konkurenci?

To se holt necháme překvapit. V obsazení se dále nachází i Maya Hawke, dcera Umy Thurman a Ethana Hawka (Seveřan), která se především proslavila díky slavné sérii Stranger Things (2016). Zahrát by si měla postavu jménem Grace. 

Režii filmu si vzala na starost Nicol Paone, která se postarala o komediální drama Friendsgiving (2020). Scénář zas zpracoval Jonathan Jacobsson, který se například podílel na tvorbě seriálu The Sonnet Project (2013).

Mezi další herce, které v chystané černé komedii uvidíme, patří také Debi Mazar, Matthew Maher, Mike Doyle, Dree Hemingway, Gionna Daddio, Jennifer Kim a Amy Keum.

Oficiální premiéra v amerických kinech je stanovená na 28. 9. 2023, u nás to snad bude klasicky o den dřív.