Hezká blondýnka, maskovaný zabiják a cestování v čase. Ne, opravdu se nejedná o další díl filmu Všechno nejhorší (2017), ovšem v žánru sci-fi komedie okořeněné hororem zůstaneme. Krátce po začátku příštího měsíce dorazí na Amazon snímek Totally Killer, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou filmu se stává sedmnáctiletá Jamie Hughes (Kiernan Shipka), jejíž matka Pam (Olivia Holt) před 35 lety přežila krvavý masakr maskovaného vraha přezdívaného Sweet Sixteen Killer. Ten povraždil všechny její kamarádky, ovšem Pam se podařilo uniknout. Tajemný zabiják si ale začne brousit nůž právě na její dceru, která před ním však uprchne do jakéhosi zábavního vědeckého parku. Tam se dostane do zařízení, které ji přese zpět v čase. 

Jamie se tak ocitá v roce 1987, tedy v době, kdy její matka byla ještě drzou puberťačkou na místní střední škole. Do této doby však Jamie samozřejmě nepatří. A pokud s tím do sedmi hodin něco neudělá, tak může v minulosti uvíznout navždy.

Jak je ale z traileru zřejmé, Jamie se vydá se svou mladou matkou a jejími přáteli na místo, kde má dojít k výše zmíněným vraždám. Naše hrdinka ale ví, že vrah přichází. Je snad možné, že se jí podaří minulost změnit, zachránit matčiny kamarádky (alespoň tedy některé) a maskovaného vraha zlikvidovat? A jak se vůbec hodlá dostat zpátky do své doby? Ať už to bude jakkoliv, ze snímku by se mohla vyklubat zábavná slasher komedie, kterou by mohli ocenit právě fanoušci výše zmíněného snímku Všechno nejhorší. 

O režii se postarala Nahnatchka Khan, která působí především v seriálovém světě. Je například tvůrkyní sérií jako Mrcha od vedle (2012), Huangovi v Americe (2015) a Young Rock (2021). Scénář si vzali na starost David Matalon, Sasha Perl-Raver a Jen D'Angelo.

Dále se ve snímku objeví herci jako Charlie Gillespie, Lochlyn Munro, Troy Leigh-Anne Johnson, Liana Liberato, Kelcey Mawema, Stephi Chin-Salvo a Jonathan Potts.

Oficiální premiéra na službě Amazon Prime Video je stanovená na 6. 10. 2023.