Za necelý měsíc uvede studio Gravitas očividně nízkorozpočtové, ale i tak poměrně zajímavě vyhlížející postapokalyptické drama jménem Tomorrow Before After, ve kterém v hlavní roli uvidíme kolumbijskou herečku Nataliu Reyes (Terminátor: Temný osud). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Herečka si zahraje ženu, která v postapokalyptickém světě pátrá pod dalších přeživších, ale zdá se to být marná snaha. Nachází jenom zničené a zpustošené země, kde není jediná stopa po živých bytostech. Sama se ukrývá ve staré chatce uprostřed lesa u řeky. Po měsících hledání dalších přeživších si začne připouštět, že možná opravdu je posledním žijícím člověkem na Zemi. Brzy poté ale ke svému obrovskému překvapení zjistí, že je těhotná. Když začne přemítat o tom, jak je něco takového možné, začne ztrácet pojem o realitě. Když se s těhotenstvím nakonec vyrovná a spřátelí se s nalezeným opuštěným psem, začne dál pátrat po přeživších. Cestou však bude muset čelit výzvám, které zpochybní její samotnou existenci.

O scénář a režii se postaral herec a producent Alfonso Quijada, jehož celovečerním debutem bylo salvadorské drama El Suspiro del Silencio (2020). Mezi producenty filmu patří Chad Barager, Ian Ihnatowycz a Diego F. Ramírez.

Film bude uveden na VOD 20. 8. 2024.