Už za necelý měsíc bude na službě Apple TV+ premiérovat minisérie jménem Přeplněný pokoj, ve které se v hlavní roli objeví Tom Holland. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do roku 1979, přičemž se zaměří na mladého muže jménem Danny Sullivan (Holland). Ten je zatčen kvůli podezření z hrozivého zločinu, ovšem stále zůstává otázkou, zda je skutečně vinný. Sullivan tak začne vyprávět svou vlastní verzi o tom, co se vlastně stalo. A bude jen na divákovi, zda mu bude všechno věřit, nebo usoudí, že mladý muž patří za mříže. Rozhodně proto při sledování dávejte majzla, aby vám neunikl nějaký podstatný detail. Jednou z dalších primárních postav se stane také Rya Goodwin (Amada Seyfried), novinářka, která se Sullivanem vede rozhovor o onom zločinu. 

Celá minisérie tak bude z velké části vycházet z knihy The Minds of Billy Milligan z roku 1981, kterou napsal slavný americký autor Daniel Keyes. Kniha podrobně popisuje příběh prvního člověka ve Spojených státech, který byl zproštěn viny ze zločinu na základě disociativní poruchy identity. V roce 1994 pak vzniká i pokračování jménem The Milligan Wars.

Pokud ale plánujete binge-watching po vydání všech epizod, tak se ještě připravte na hezké čekání. Minisérie totiž má deset epizod, přičemž té poslední se dočkáme až na konci července/júla. I tak se ale podle traileru zdá, že by nás mohl čekat solidní psychologický thriller. Tedy doufejme! 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal oscarový Akiva Goldsman, který v roce 2002 získal zlatou sošku Akademie za scénář k filmu Čistá duše. O režii jednotlivých epizod se postaral maďarský filmař Kornél Mundruczó, který v roce 2014 zazářil na filmovém festivalu v Cannes s dramatem Bílý Bůh.

Dále se v seriálu objeví herci jako Will Chase, Sam Vartholomeos, Laila Robins, Thomas Sadoski, Henrique Zaga, Henry Eikenberry, Lior Raz, Emmy Rossum, Sasha Lane a Jason Isaacs.

Oficiální premiéra první epizody na Apple TV+ je stanovená na 9. 6. 2023.