Ano, snímek Venom: Let There Be Carnage se sice nejlepšími recenzemi opravdu chlubit příliš nemůže, ale na jeho výdělek z kin si studio Sony rozhodně stěžovat také nemohlo. Není proto divu, že už na konci minulého roku tvůrci oznámili třetí díl, do kterého se opět vrátí Tom Hardy jako Eddie Brock. A zdá se, že sám Hardy se už na pokračování také nemůže dočkat, nedávno totiž na svém Instagramu zveřejnil fotku, na které je titulní strana scénáře k trojce. Podívat se na ni můžete níže. Herec fotku nijak nepospal, taktéž se rozhodl skrýt oficiální název filmu za čmáranici v podobě Venoma. Z fotky je taktéž patrné, že i když scénář opět zpracovává Kelly Marcel, která pracovala i na předešlých dvou dílech, Hardy se opět podílel na vymýšlení samotného příběhu. 

Zpráva o pokračování samozřejmě příliš překvapivá není. Venom: Let There Be Carnage vydělal z rozpočtu 110 milionů dolarů až 506 milionů, což z něj dělá sedmý komerčně nejúspěšnější snímek roku 2021. Jistě, v dnešní době by si možná člověk myslel, že to zas až tak oslnivý výdělek není, ale vzhledem k tomu, že v minulém roce byly tržby stále ještě hodně ovlivňovány pandemií koronaviru, to je byl velice dobrý výsledek. A o čem třetí díl bude? To je samozřejmě zatím ve hvězdách.

Ovšem pozor, Tom Hardy příspěvek se scénářem sdílel i ve svém insta storíčku, ovšem k němu ještě přihodil slova „Last Dance“. Znamená to tedy, že se třetím dílem dospěje Eddieho cesta k úplnému konci? Další fanoušci se také dohadují o výše zmíněné čmáranici, která zakrývá název filmu. Někteří se domnívají, že ony klikyháky nápadně připomínají nejenom pavouka tkající pavučinu, ale také písmeno S. Tudíž… S jako Spider-Man? Že by k onomu dožadovanému crossoveru skutečně došlo? 

Ať už to bude jakkoliv, o režii by se měl opět postarat Andy Serkis. I přestože druhý díl Venoma zaznamenal v kinech úspěch, kritici a diváci si ho už příliš nevychvalovali. Tak uvidíme, zda sérii budoucí třetí díl spraví reputaci. Dočkat bychom se ho měli někdy v roce 2023, případně 2024.