Před několika dny jsme se dozvěděli, že třetí díl detektivky Na nože, který opět natočí režisér Rian Johnson, ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. V hlavní roli opět uvidíme Daniela Craiga, který si zahraje šikovného detektiva Beniota Blanca. Nyní je otázkou, kdo všechno se vlastně ve filmu objeví. Předešlé dva díly se mohly chlubit vždy řádně hvězdným obsazením, tudíž předpokládáme, že o třetího filmu tomu nebude jinak. A zdá se, že už se nám to pomalu začíná formovat.

V první řadě se k filmu údajně připojili herci Cailee Spaeny a Josh O'Connor. O jejich účasti informoval jak server Deadline, tak i What’s New on Netflix.

Cailee Spaeny v poslední době zazářila například v dramatu Priscilla (2023) a letošní Občanské válce od Alexe Garlanda, tento rok ji ještě uvidíme i v novém Vetřelci.

Josh O'Connor je zas hvězdou ze seriálů Koruna (2016) a Durrelovi (2016), měl také jednu z předních rolí v letošních Rivalech

To ovšem není všechno. Zmíněný server What’s New on Netflix také hlásí, že o připojení k filmu mají jednat ještě dvě o něco známější tváře. Jmenovitě Tom Hardy a Lindsay Lohan. Nutno ovšem dodat, že ty zatím server Deadline nezmiňuje, tudíž jejich zapojení ještě není stoprocentní.

Toma Hardyho samozřejmě můžeme znát z celé řady známých titulů, mezi ně patří filmy Christophera Nolana jako Počátek (2010), Temný rytíř povstal (2012) a Dunkerk (2017), dále pak třeba seriál Gangy z Birminghamu (2013), zapomenout nesmíme ani na Venoma.

Lindsay Lohan zazářila ve fajn komediích jako Past na rodiče (1998), Mezi námi děvčaty (2003) a Protivný sprostý holky (2004), pak to s ní šlo trochu z kopce, nicméně před pár lety oznámila svůj comeback do světa filmu. 

Jsme každopádně zvědaví, kdo další se k obsazení ještě připojí. O příběhu třetího dílu zatím víme jen to, že Blanc v něm bude čelit svému dosud nejnebezpečnějšímu případu.

Johnson si tradičně vzal pod palec jak scénář, tak i režii. Zda někdy v budoucnu pro Netflix natočí i čtvrtý díl, se necháme překvapit.