Oficiální teaser snímku News of the World, filmové adaptace stejnojmenného románu autorky Pauletty Jilesové, je konečně na světě. Fanoušci Toma Hankse, úspěšného bojovníka s nemocí COVID-19, se na jeho novou westernovou podívanou mohou těšit již o těchto Vánocích. 

Příběh o novináři z Texasu, který cestuje po divokém západě a přináší místním lidem zprávy v období, kdy se noviny ještě nemohly šířit poštou. Ikonický vzhled texaských pouští vytváří působivou atmosféru prostředí sužovaného neustálou bitvou mezi těmi, kteří páchají zlo a ochránci spravedlnosti. Ovdovělý veterán občanské války narazí během své cesty pustinou na malou dívku, kterou se rozhodne vrátit tam, kam patří. 

Přečtěte si také: Here: Film s Tomem Hanksem od tvůrců Forresta Gumpa dorazí letos na podzim

Jejich společná pouť do Centrálního Texasu se však neobejde bez komplikací. Divoký západ dvojici předvede svou nehostinnost, a to jak skrze přírodní živly, tak skupinu banditů, bez kterých by se žádný Western zkrátka neobešel. Diváci se tak mohou těšit na dramatické okamžiky surových přestřelek, jimiž si Tom Hanks a Helena Zengel budou muset projít na stovky mil dlouhé pouti za místem, kterému budou moci říkat domov.

Studio Universal Pictures plánuje snímek News of the World, který vznikal pod režijní taktovkou Paula Greengrasse, vypustit do kin již 25. prosince 2020, a to napříč hrozbě celosvětové pandemie.