Multivesmír je ve světě MCU rozhodně místem bizardní pitoresknosti a mnoha divů. Dokáže nám to i druhý díl Doctora Strange, který ponese název in the Multiverse of Madness. Ale jak už to u očekávaných marvelovek bývá (stačí se ostatně podívat na nedávného Spider-Mana), před samotnou premiérou začnou na světlo světa unikat nejrůznější informace a spoilery, které se jinak vydavatelská studia snaží ,,pečlivě" držet pod pokličkou. A možná jsme se právě jednoho takového úniku dočkali. Na internet se totiž dostala fotka, na níž se má nacházet Tom Cruise, který na place produkce druhého Doctora Strange má ztvárnit novou verzi Iron Mana. Na fotku se můžete podívat níže. Upozorňujeme však , že nic není potvrzené, tudíž se může jednat o úplně něco jiného. 

Zajímavé je především to, že Marvel chtěl Cruise do role Iron Mana obsadit už během nultých let. Cruise ji však odmítl, v rámci čehož se role nakonec zhostil Robert Downey Jr., kterého Tom Cruise následně vychvaloval do nebes. A pokud jste již viděli nového Spider-Mana, tak moc dobře víte, že návrat známých hrdinů v jiných verzích rozhodně není nemožný. Hlavně si musíme pamatovat, že manipulace s multivesmírem bude v nadcházejícím filmu jeden z hlavních a klíčových motivů, tudíž představa vidět Cruisovo Iron Mana není vůbec nereálná. Ale i kdyby to byla pravda, je poměrně pravděpodobné, že herec nebude mít ve filmu příliš velkou roli. Pravděpodobně se bude jednat jen o takové vtipné cameo. Ale kdo ví. 

Je ale stále možné, že fotka je jen podvrh, tudíž fanoušci známého herce by se neměli radovat předčasně. Konečná odpověď na nás každopádně čeká až na samotné premiéře filmu. Snímek zrežíroval Sam Raimi, který je taktéž zodpovědný za milovanou spider-manovskou trilogii z nultých let. Film během zimy podstoupil ještě řadu dotáček, ale před nějakou dobou byla produkce konečně ukončena. Premiéra je tak stanovená na 5. 5. 2022.