Než byl do role Iron Mana obsazen Robert Downey Jr., uvažovalo se o Tomu Cruisovi. Zjevně to tak ale nedopadlo, ale vypadá to, že Tom Cruise by se k MCU přece jen mohl připojit. Přetrvávají zvěsti, že herec ztvární zlou variantu Iron Mana pro připravovaný film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Tato informace se sice zatím nepotvrdila, ale nyní se objevily další zvěsti, že se Cruise připojí k samostatnému filmu MCU.

Jak prozrazuje server GFR, Tom Cruise by se sice mohl představit v pokračování Doctora Strange, ale je také spojen minimálně s jedním dalším projektem. Podrobnosti jsou samozřejmě skoupé, ale vzhledem k tomu, že Multiverse k nám postupně přichází v plné síle - možné je všechno. To se projevilo už u nedávno uvedeného filmu Spider-Man: Bez domova.

Podle webu Giant Greakin Robot by měl Cruise každopádně zastávat velikou roli, ať už se objeví kdekoli:

„I když si nejsme jisti, jakého projektu v rámci Marvel Cinematic Universe se Tom Cruise přesně zúčastní, určitě to vypadá, že se stane alespoň v určitém ohledu významnou postavou této franšízy.“

Objevila se dokonce teorie, že by měl herec ztvárnit postavu Superior Iron Mana, padoušskou verzi Starka z jiné reality“.

„Existuje možnost, že tato postava je také členem Iluminátů, mocné skupiny, do které by mohli patřit i lidé jako Profesor X Patricka Stewarta a možná i Blade Mahershala Aliho.“

Přečtěte si také: Tvůrci efektů pro Marvel bojují za lepší život

Ačkoli spousta těchto informací závisí na tom, co se stane v Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství, rozhodně se zdá, že se rýsují věci týkající se mnohem rozmanitějšího a rozsáhlejšího Marvel Cinematic Universa. Zdá se tedy, že fanoušci skutečně mohou očekávat, že se k MCU může připojit i Tom Cruise.