Po novém roce dorazí do našich kin chválená satirická komedie jménem To se mi snad zdá, ve které se v hlavní roli objeví Nicolas Cage. Studio A24 se nedávno pochlubilo více než sedmiminutovým klipem z filmu, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Paul Matthews (Cage), zcela normální učitel ve středních letech, který se snaží žít si prostým životem. Jednoho dne se ale začne ze zcela nevysvětlitelného důvodu objevovat ve snech milionů lidí po celém světě, tudíž včetně i těch, se kterými se v životě nesetkal. Rázem se tak z něho stává globální celebrita, což si Matthews nějakou dobu náležitě užívá. Nic ale netrvá věčně. Z předchozích trailerů se totiž zdá, že sny o Matthewsovi se začnou měnit na noční můry. Nicolas Cage byl za svůj výkon nominován na Zlatý glób v kategorii Nejlepší herec – komedie/muzikál.

O scénář a režii se postaral norský filmař Kristoffer Borgli, který světu minulý rok nadělil svůj celovečerní debut v podobě komedie Je mi z tebe špatně.

Kromě Cage se ve filmu objeví herci jako Michael Cera, Julianne Nicholson, Dylan Baker, Dylan Gelula, Kate Berlant, Tim Meadows, Sofia Banzhaf, Lily Gao, Marnie McPhail a Jennifer Wigmore.

V českých kinech se snímek objeví 11. 1. 2024.