Amazon se nedávno pochlubil s oficiálním trailerem na thriller jménem Run Sweetheart Run, který i částečně probourává čtvrtou stěnu. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na mladou a svobodnou matku jménem Cherie (Ella Balinska), která si jednoho dne přes internet domluví randíčko s Ethanem (Pilou Asbæk), klientem firmy, v níž Cherie pracuje. A jelikož se s ním ještě naživo nikdy neviděla, je z jejich první schůzky samozřejmě náležitě nervózní. Ale po následném setkání se zdá, že opravdu narazila na toho pravého. Ethan je šarmantní, vtipný, naslouchavý a zábavný. A na konci večera se tak rozhodne dát si drink i u něho doma. To však bude zásadní chyba. 

Po nějaké době Cherie vyběhne z Ethanova doma zděšená a s krví na rukou. Ať už uvnitř viděla (případně zažila) cokoliv, došlo jí, že Ethan je ve skutečnosti psychopatem, který s ní hodlá hrát jakousi zvrácenou hru. Pravidla jsou jednoduchá. Cherie bude muset přežít celou jednu noc, během které ji bude Ethan neúnavně lovit. Pokud prohraje, bude to pro mladou ženu znamenat jediné – smrt. Problém je však v tom, že ať už se Cherie podaří schovat se jakkoliv chytře, Ethan ji vždy z nějakého nevysvětlitelného důvodu najde. Hrdince tak brzy dojde, že pokud bude chtít přežít, musí se naučit bránit. A k tomu bude potřebovat spojence. 

O scénář a režii se postarala Shana Feste, která je například zodpovědná za dramata jako Dar a Síla country. Na scénáři se také dále podíleli Keith Josef Adkins a Kellee Terrell.

Dále se ve snímku objeví herci jako Shohreh Aghdashloo, Jess Gabor, Betsy Brandt, Aml Ameen, Brandon Keener, Briana Lane a Brandon Molale.

Oficiální premiéra na Amazonu je stanovená na 28. 10. 2022.