Oscarová Jennifer Lawrence (Hunger Games), která se loni objevila v romantické komedii Nic ve zlým (2023), si zahraje hlavní roli v chystané mysteriózní krimi jménem The Wives. Na film budou dohlížet společnosti Apple Original Films a A24, což by mohla být slušná záruka kvality.

Zatím není známo, o čem přesně snímek vlastně bude, zdroje serveru Deadline ale tvrdí, že titul bude z velké části vycházet ze slavné reality show The Real Housewives, která odstartovala v roce 2006 se sérií Sladký život v Orange County (The Real Housewives of Orange County). Poté následovaly „spin-offy“ jako Sladký život v New Yorku (2008), Paničky z Atlanty (2008) a mnohé další.

Reality show se tak zaměřila na každodenní životy skupinky privilegovaných žen, přičemž se jednalo o takovou odpověď na série jako Sex ve městě (1998) a Zoufalé manželky (2004). Jak z těchto titulů bude chystaný snímek vycházet, se necháme překvapit. 

O scénář se postarají Michael Breslin a Patrick Foley, kteří především vynikli jako divadelní tvůrci. Zatím není známo, kdo film zrežíruje.

Jennifer Lawrence bude každopádně film také produkovat spolu s producentkou Justine Ciarrocchi, která dohlížela na výrobu nejenom výše zmíněné komedie Nic ve zlým, ale i dramatu Mosty, kde si herečka zahrála hlavní roli také. Tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze.

Film má být ve velice brzkých fázích výroby, datum premiéry tak zatím na světě nemáme.