Na konci léta uvede společnost Shout Studios nový thriller jménem The Wasp, ve kterém v hlavních rolích uvidíme známé herečky Naomii Harris (Není čas zemřít) a Natalii Dormer (Hra o trůny). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem Heather (Harris) a Carle (Dormer), dvou kamarádek, které se znají už od dětství. Jednoho dne se obě dvě po dlouhých letech znovu setkají u šálku s čajem. Heather však své kamarádce dá nečekaný návrh, který navždy změní jejich životy. Heather je provdaná za Simona (Dominic Allburn), který však není ani trochu dobrým manželem. Nejenže jí lže a podvádí ji s někým jiným, ale také to vypadá, že jí doma dělá ze života peklo. Heather proto po Carle chce, aby Simona zavraždila. K tomu ale bude zapotřebí opravdu důmyslný a bezchybný plán, aby policie na nic nepřišla.

Inu, rozvod by možná byl o trochu jednodušší, tak snad nám film nějak inteligentně vysvětlí, proč byla tato možnost smetena ze stolu. Snímek bude adaptací stejnojmenné divadelní hry, za kterou stojí Morgan Lloyd Malcolm. 

O režii se postaral schopný španělský filmař Guillem Morales, který natočil povedené snímky jako The Uninvited Guest (2004) a Julia's Eyes (2010). O scénář se postarala sama autorka původní divadelní hry Morgan Lloyd Malcolm.

Dále se ve snímku představí herci jako Jack Morris, Leah Mondesir-Simmonds, Rupert Holliday-Evans, Sally Goodman, Jake Donald-Crookes, Naomi Richards a další.

Ve vybraných amerických kinech od 30. 8. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.