Sportovní komedie The Underdoggs od studia MGM, ve které si jednu z hlavních rolí zahraje americký rapper Snoop Dogg, byla původně exkluzivitou pro kina. Jelikož ale nyní zmíněnou společnost vlastní Amazon, plány se nyní trochu změnily. Chystaný snímek by tak měl po novém roce zamířit rovnou na službu Prime Video. Amazon se každopádně pochlubil zbrusu novým trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavní postavu se stává Jaycen Jenning (Snoop Dogg), bývalá hvězda amerického fotbalu, která se momentálně nachází zcela na dně. Když je ale Jaycen odsouzen k veřejně prospěšným pracím jako trenér neukázněného fotbalového týmu, zpozoruje v tom příležitost konečně si změnit život k lepšímu. Podaří se mu ale dotáhnout jeho tým k vítězství? 

O režii se postaral Charles Stone III, který už má za sebou sportovní filmy jako Mr. 3000 (2004) a Uncle Drew (2018). Na scénáři pracovali Isaac Schamis a Danny Segal.

Dále se ve snímku objeví herci jako Tika Sumpter, Mike Epps, George Lopez, Andrew Schulz, Nancy De Mayo, Schelle Purcell a Adan James Carrillo.

Snímek by se měl na zmíněné službě premiérovat 26. 1. 2024.