Příští rok se dočkáme zbrusu nového animáku jménem The Tiger's Apprentice, ve kterém uslyšíme hlasy hvězd jako Henry Golding (Gentlemani) a Michelle Yeoh (Přízraky v Benátkách). Na světě máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knižní série z roku 2003, kterou sepsal Laurence Yep. Život čínsko-amerického teenagera Toma Leeho (Brandon Soo Hoo) se navždy změní, když zjistí, že patří do dlouhé linie magických ochránců známých jako Strážci. Pod vedením moudrého tygra jménem Hu (Golding) tak začíná svůj výcvik, aby se postavil nepříteli, který je stejně mocný jako Strážci. Má však zlé úmysly, kvůli kterým se celé lidstvo ocitne v ohrožení. 

O režii se postarali Raman Hui (Shrek Třetí) a Yong Duk Jhun (Kung Fu Panda), scénář si zas vzali na starost David Magee (Škola dobra a zla) a Christopher L. Yost (Thor: Ragnarok).

Dále ve filmu uslyšíme hlasy herců jako Leah Lewis, Sandra Oh, Diana Lee Inosanto, Sherry Cola, Bowen Yang, Patrick Gallagher, Deborah S. Craig, Kheng Hua Tan, Giullian Yao Gioiello a Rachel Rath.

Film se má na službě Paramount+ objevit 2. 2. 2024.