Ke konci příštího měsíce se dočkáme sice nízkorozpočtového, ale i tak poměrně slušně vyhlížejícího horůrku jménem The Shade, kterému nedávno vyšel oficiální trailer. Pustit si ho můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává dvacetiletý Ryan Beckman (Chris Galust), který před nějakým časem tragicky přišel o svého otce. Momentálně bydlí u své matky Renee (Laura Benanti), přičemž dny tráví v místním obchodě, kde se učí stát se tatérem, zároveň se také snaží starat o svého mladšího bratra Jamese (Sam Duncan). Truchlící vysokoškolský student se snaží udržet svou rodinu pohromadě, protože jeho staršího bratra Jasona (Dylan McTee), který se v polovině semestru nečekaně vrátil domů, sužuje něco temného. Trable však nastanou ve chvíli, kdy ho začne pronásledovat jakási hrůzná bytost. Bude se jí proto muset postavit dřív, než zničí zbytek jeho rodiny.

Těšit bychom se tak měli na příběh, který bude zkoumat duševní zdraví, dynamiku rodinného soužití a generační trauma. 

O scénář i režii se postaral Tyler Chipman, pro něhož bude film celovečerním debutem. Teď už jen doufat, že bude také náležitě povedený.

Dále se ve snímku objeví herci jako Michael Boatman, Mariel Molino, Bates Wilder, Caroline Neff, James Wilcox, Grayson Powell a Germain Arroyo.

Ve vybraných kinech v USA se film objeví 20. 9. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.