Práce za barem je občas pořádně náročná a možná i frustrující fuška. A když vás ještě k tomu neustále prudí otravní zákazníci, tak je to někdy opravdu na zabití. V případě hlavních hrdinek nadcházejícího filmu The Royal Hotel možná i doslova. Australský thriller, ve kterém si v předních rolích zahrály herečky Jessica Henwick (The Matrix Resurrections) a Julia Garner (Ozark), se nedávno pochlubil oficiálním trailerem, který je možné zhlédnout výše.

Příběh by se měl zaměřit na Hannu (Garner) a Liv (Henwick), dvě dobré kamarádky, které cestují po Austrálii. V jednu chvíli jim ale dojdou peníze, tudíž začnou různě skákat z jedné brigády ke druhé. Celou situaci zároveň vidí jako dobrou příležitost dozvědět se bližší informace o místní kultuře. 

Jednoho dne dostanou práci v baru jménem The Royal Hotel, který se nachází v malém hornickém městečku Outback. Majitel jménem Billy (Hugo Weaving) ukáže oběma mladým ženám vše, co potřebují vědět o chodu celého místa, ovšem na to nejhorší je nepřipraví ani v nejmenším.

Místní štamgasti se k hrdinkám začnou chovat velice hrubě a nepříjemně. A to do takové míry, že se následně rozhodnou dát výpověď a z místa rychle zmizet. Billy jim ale poví, že nemají kam jít, protože příští autobus přijede až za dva dny, přičemž cesta pěšky se zdá být sebevraždou. Ovšem podle traileru se zdá, že ženám eventuálně rupnou nervy. A patrně poteče krev. 

O scénář a režii se postarala Kitty Green, která na filmovém festivalu Sundance zabodoval s dokumenty The Face of Ukraine: Casting Oksana Baiul (2015) a Casting JonBenet (2017). Spolu s ní pracoval na scénáři i Oscar Redding (Van Diemen's Land).

Dále se ve snímku objeví herci jako James Frecheville, Toby Wallace, Daniel Henshall, Ursula Yovich a Barbara Lowing.

Snímek by se měl v amerických kinech objevit 6. 10. 2023, k nám se snad snímek dostane na VOD.