Na konci minulého měsíce vydalo Sky Cinemas krátkou upoutávku na chystanou černou komedii jménem The Radleys, ve které si posvítíme na útrapy jedné britské upírské rodinky. Nyní svůj vlastní trailer vydává i studio Lionsgate, které se postará o distribuci ve Spojených státech. Podívat se na něj můžete výše.

Tentokrát je trailer o něco vážnější, ale občas se tam vloudí nějaká ta komická chvilka. Příběh se každopádně zaměří na rodinku, která na první pohled působí zcela normálně. Je to však jen zdání, protože hlava rodiny Peter (Damian Lewis) a jeho žena Helen (Kelly Macdonald) jsou ve skutečnosti abstinující upíři. Začátek traileru nám ukáže krvavý incident s jejich dcerou Clarou (Bo Bragason), kvůli kterému zřejmě oba rodiče vyjeví své temné tajemství jak jí, tak i jejich synovi Rownanovi (Harry Baxendale).

Hlavní dějová linka se ale bude točit kolem příjezdu Peterova dvojčete, kterým je hrdý a mnohem divočejší upír Will. A ten bude chtít, aby se jeho příbuzní zcela poddali svému krvežíznivému životnímu stylu.

Snímek bude vycházet z knihy Radleyovi – Upíři odvedle z roku 2010, kterou napsal Matt Haig. Už jen kvůli sympatickému hereckému obsazení stojí film za pozornost, tak snad se máme nač těšit. 

Režii si vzal pod palec Euros Lyn, který točil pro známé seriály jako Pán času (2005), Šťastné údolí (2014) a Daredevil (2015). Na scénáři pracovali Jo Brand, Matt Haig a Talitha Stevenson.

Dále se ve snímku objeví herci jako Di Martino, Steven Waddington, Shaun Parkes, Jay Lycurgo, Madeleine Power, Freddie Wise a další.

Snímek bude uveden na VOD 4. 10. 2024.