Studio Iconic Events Releasing už brzy uvede novou černou komedii jménem The Prank, ve kterém si zahraje oscarová Rita Moreno (West Side Story). Na světě už máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává školák Ben (Connor Kalopsis), který potřebuje dobré známky, aby získal stipendium. Jeho ovdovělá matka Julie totiž nemá dost peněz na to, aby mu zaplatila vysokou. Je tu však jeden problém. Bena učí i paní Wheelerová (Moreno), přísná, podlá a krutá učitelka fyziky, která má na škole už desítky let pověst té nejtvrdší členky učitelského sboru. Když jednoho dne zjistí, že někdo podváděl u pololetní zkoušky, tak oznámí, že pokud se nikdo nepřizná, nechá celou třídu propadnout. Nikdo však ruku nezvedne.

Frustrovaný Ben a jeho nejlepší kamarádka Tanner (Ramona Young) se jí proto rozhodnou pomstít tím, že ji na sociálních sítích falešně obviní z vraždy pohřešovaného studenta. Tento zlomyslný žertík ale nakonec zajde až příliš daleko. 

O režii se postarala Maureen Bharoocha, která má za sebou thriller I Am Watching You (2016) a komedii Golden Arm (2020). Za scénářem stojí Rebecca Flinn-White a Zak White.

Dále se ve snímku objeví herci jako Keith David, Kate Flannery, Meredith Salenger, Betsy Sodaro, Talia Jackson, Armani Jackson a Colby Strong.

Snímek dorazí na VOD již 24. 6. 2024.