Na začátku podzimu nám Netflix nadělí novou minisérii jménem The Perfect Couple, ve kterém v hlavních rolích uvidíme sympatickou hereckou dvojici Nicole Kidman (Seveřan) a Lieva Schreibera (Golda - Železná lady Izraele). Streamovací služba už vydala také první oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Amelia Sacks (Eve Hewson) se chystá vdát do jedné z nejbohatších rodin na ostrově Nantucketu. Její budoucí tchyně, slavná spisovatelka Greer Garrison Winbury (Kidman), tak vůbec nešetřila náklady na velkolepou svatbu. Radostný den ale znepříjemní jedna hrůzná událost. Na pláži se objeví mrtvé tělo. Na světlo světa tak začnou vycházet nejrůznější tajemství, následně je zahájeno skutečné vyšetřování, které silně připomíná jeden z románů od Greer. Najednou se podezřelými stanou úplnou všichni. Minisérie bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2018, kterou napsala Elin Hilderbrand.

Všechny epizody natočila oscarová dánská filmařka Susanne Bier, která stojí za povedenými snímky Po svatbě (2006) a Lepší svět (2010). Jejím posledním filmem se stal mysteriózní sci-fi thriller V pasti (2018), který taktéž vydal Netflixu.

Dále se v minisérii objeví herci jako Dakota Fanning, Michael Beach, Meghann Fahy, Billy Howle, Jack Reynor, Dendrie Taylor a Nick Searcy.

Na Netflixu od 5. 9. 2024.