Slavný britský režisér Guy Ritchie nám letos nadělí svůj další film, který nese název The Ministry of Ungentlemanly Warfare. A nyní už konečně víme, kdy přesně k nám film dorazí. Studio Lionsgate oznámilo, že Ritchieho nejnovější titul bude premiérovat 19. 4. 2024, u nás by to mohlo být klasicky o den dřív. Brzy bychom se tudíž mohli dočkat nějakého toho prvního oficiálního traileru, který nám dá představu o tom, co vlastně můžeme od snímku očekávat.

Jak už nějaký čas víme, příběh by se měl točit kolem tajné jednotky britské armády, kterou během druhé světové války vede nejenom sám Winston Churchill, ale i Ian Fleming, námořní důstojník a tvůrce postavy Jamese Bonda. Ona jednotka se tak bude v boji proti nacistům uchylovat k různým nekonvenčním metodám, které by mohly zajistit porážku Hitlerova Německa. Snímek tak bude vycházet ze stejnojmenné knihy od Damiena Lewise.

Film se může chlubit i slušným obsazením, v hlavní roli by se nám měl představit Henry Cavill, kterého za necelý měsíc uvidíme také v novém filmu Matthewa Vaughna jménem Argylle: Tajný agent.

Dále v Ritchieho novém titulu uvidíme například herce jako Eiza González, Alan Ritchson, Cary Elwes, Henry Golding a další. Ritchie se opět chopil otěží režie, na scénáři však primárně pracovali Paul Tamasy a Eric Johnson. Oba dva se například podíleli na psaní scénáře k filmu Fighter (2010).