Postapokalyptické sci-fi The Midnight Sky se konečně dočkalo oficiálního traileru, na který Netflix nedávno avizoval krátkou upoutávkou. Zatímco teaser fanouškům odhalil jen pokus o navázání spojení v krajině připomínající kostku ledu, trailer odkrývá celé pozadí, a navíc oznamuje dlouho očekávané datum premiéry filmu.

Fanoušci mohou v traileru vidět osamělého vědce (George Clooney) v Arktidě, který se snaží upozornit astronauty vracející se z vesmírné mise na záhadnou katastrofu, jež zdecimovala celý svět. Poté následují záběry na hluboký vesmír a nehostinnou krajinu, kde započne cesta z hvězdárny Barbeau za silnější anténou, která představuje potenciální šanci na spojení s vesmírnou lodí Aether, jež symbolizuje budoucnost lidstva. 

Přečtěte si také: Mars Express: Další trailer na animovanou sci-fi zve na kyberpunkový Mars

Americký snímek The Midnight Sky je adaptací románu Good Morning, Midnight od Lily Brooks-Dalton, která se však od své původní předlohy bude kvůli nečekanému těhotenství herečky Felicity Jones v některých prvcích lišit.

A kdy se na tento nový autorský počin od Clooneyho bude možné podívat? Dynamické záběry, které nyní nabízí oficiální trailer, si fanoušci budou moci vychutnat naplno již od 23. prosince 2020, kdy snímek přistane na kartě Netflixu, a dokonce i ve vybraných kinech po celém světě.