Ještě letos během léta by měla padnout ve Filadelfii první klapka chystaného krimi thrilleru jménem The Epiphany, ve kterém se v hlavní roli objeví Sylvester Stallone.

Zahrát by si měl drsného a zkušeného detektiva, který už brzy pověsí svůj policejní kabát na hřebík a odebere se do důchodu. Čeká na něho ale ještě jeden zapeklitý případ, který se bude točit kolem sériového vraha, jenž zřejmě ve jménu božím začne terorizovat obyvatele Filadelfie. Detektiv proto bude muset spojit síly s mladším policistou, který kdysi býval knězem.

Na výrobu chystané podívané bude dohlížet firma AGC Studios, která snímek tento týden představí na Evropském filmovém trhu. Sylvester Stallone se zatím zdá být jediným hercem, který je k filmu upsaný. 

O režii se má postarat William Eubank, který letos uvedl svůj akčňák Land of Bad. Je také režisérem titulů jako Signál z neznáma (2014), Pod vodou (2020) a Paranormal Activity: Next of Kin (2021). O scénář se zas mají postarat Katie Lovejoy (Láska na první pohled) a Russell Sommer (Descendants: The Rise of Red).

Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry, pokud ale má natáčení začít letos v létě, odhadem bychom se ho mohli dočkat někdy v druhé polovině roku 2025.