Akční, šílená, barevná a náročná plošinovka, která vykouzlila úsměv a vztek na tvářích mnoha hráčů, se dočká vlastního seriálu od samotného Netflixu. O této informaci už víme od léta 2020, kdy Netflix tuto novinu oznámil. Už včera jsme měli možnost podívat se na trailer, který vypadá stejně tak barevně a praštěně jako hra samotná. Netflix také oznámil, že první série bude spuštěna už 18. února tohoto roku, každá epizoda bude mít pouhých 12 minut.

Příběh sleduje osudy dvou bratrů, impulzivního Cupheada a opatrného Mugmana, jenž se nechá zatáhnout do všech trablů, které jeho bratr způsobí. Ten je znuděný jednoduchým a klidným životem, tudíž touží po troše zábavy. Na cestě nacházejí zábavní park Carnevil. Ne, nejedná se o překlep. Park je totiž veden úlisným ďáblem prahnoucím po duších svých návštěvníků. Ten proto nenechá Cupheada s Mugmanem jen tak si odejít, bratři se budou muset ven probojovat.

Přečtěte si také: Proč hrát hry skrze streamovací platformu? Nejlepší hry, které si zahrajete díky Netflixu

Čekání si můžete zkrátit zopakováním původní hry Cuphead. A pokud se vám bude po The Cuphead Show! stýskat, stačí si počkat na chystané DLC The Delicious Last Course, které vyjde 30. června 2022.