Bojovník nebo v anglickém originále Warrior je akční kung-fu seriál z kriminálního prostředí, který je inspirovan zápisky akční legendy Bruce Leeho. Nyní zde máme trailer na druhou sérii, která odstartuje již za několik dní. Video i následující teasery jsou napěchované akcí a nechybí ani nunčaky. No řekněte, co víc si přát?

Za seriálem stojí Jonathan Tropper, výkonný producent Banshee. Seriál poprvé spatřil světlo světa 5. dubna 2019 a první série čítala 10 episod. Seriál se může pyšnit perfektní propracovanou akční choreografií a neokoukaným prostředím čínské čtvrti San Francisca.

Na pozadí drsného, zločinem prolezlého San Franciska se odehrává vcelku civilní příběh Ah Sahma (Andrew Koji), mistra bojových umění, který odcestoval do Spojených států, aby pátral po své zmizelé sestře.

Přečtěte si také: Trailer na animovaný seriál Jurassic World: Chaos Theory láká na nové dinosauří dobrodružství

Při svém pátrání je nucen se zaplést se zločineckou rodinou, aby v tomto novém světě přežil. To ho vrhne přímo do probíhající války gangů. A to je dobrá záminka, aby náš protagonista mohl ve velkém stylu zmlátit spoustu lidí. Nic však není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jeho sestra není jen nevinná oběť. Obyčejná záchranná mise se tak změní v příběh plný zrady a intrik.

Do seriálu se vrací všichni herci z první série jako Jason Tobin, Olivia Cheng, Dean Jagger, Joanna Vanderham a Christian McKay , ale i několik nováčků. Za zmínku stojí například Chen Tang, který se v nedávné době zviditelnil v novém hraném remaku Mulan nebo seriálu Agents of SHIELD.

Díky seriálu dostal Andrew Koji šanci ukázat, co umí a získal roli v připravovaném filmu G.I. Joe Origins. V traileru můžeme vidět, že se nebojí inspirovat ikonickými scénami Bruce Leeho. V době, kdy už je akčních hvězd po málu, se mu snad znovu podaří dostat bojová umění na výsluní.

Druhá série odstartuje 2. října na stanici Cinemax.