Amazon pro nás připravuje snímek jménem The Bluff, zbrusu nové pirátské dobrodružství, na jehož výrobu budou dohlížet bratři Anthony a Joe Russoové, režiséři posledních dvou Avengers snímků. Ovšem pozor, na režisérské křeslo pro chystaný film neusednou, budou ho pouze produkovat v rámci své firmy AGBO Studios.

Snímek už ale našel svou hlavní hvězdu, tou by se měla stát indická herečka Priyanka Chopra Jonas, kterou můžeme znát například ze čtvrtého Matrixu (2021) a seriálu Citadel (2023).

Server Deadline hlásí, že ve hře by měl být také Karl Urban, představitel Éomera z Pána prstenů, jehož ještě letos uvidíme v připravované čtvrté řadě seriálu The Boys (2019). Ten však zatím o účinkování ve filmu má pouze jednat. A na co se vlastně máme těšit? 

Příběh, jenž se má odehrávat v Karibiku 19. století (to je ale překvapení), by se měl zaměřit na bývalou pirátku (Priyanka Chopra Jonas), která bude muset ochránit svou rodinu poté, co ji dostihnout hříchy z její minulosti. První klapka filmu by měla padnout během jara v Austrálii, premiérovat pak bude na službě Prime Video.

O režii by se měl postarat Frank E. Flowers, který například napsal thriller Metro Manila (2013), taktéž se podílel na scénáři k nově vydanému životopisnému filmu Bob Marley: One Love. Sepsal scénář i k chystanému snímku The Bluff, na němž se ještě podílel Joe Ballarini (Bestiář mladé chůvy). 

Zcela původně si měla ve filmu zahrát Zoe Saldaña (Strážci Galaxie), která byla k projektu upsaná už od roku 2021, posléze ji ale nahradila výše zmíněná indická hvězda.

Tehdy to také vypadalo na to, že snímek vydá Netflix, nakonec nám jej ale nabídne právě Amazon. Oficiální datum premiéry zatím neznáme.