Pokud jste fanoušky akčňáků, ve kterých hláškující Jason Statham nakopává zadnice každému, kdo mu skříží cestu, tak byste mohli zkusit dát šanci novému filmu Davida Ayera, jenž ponese název The Beekeeper. Venku už máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem chlapíka, který kdysi býval členem mocné a tajné organizace jménem Beekeepers (Včelaři). Nyní však pracuje jako skutečný včelař, který pečuje o úly jisté straší ženy, s níž se i přátelí. Ta se ale jednoho dne stane obětí phishingového podvodu, kvůli kterému přijde o všechno. V rámci toho se pak rozhodne vzít si život. To našeho včelaře natolik zarmoutí, že se rozhodne pomstít se. 

Vydává se proto do centra společnosti, která má být za onen podvod zodpovědná, přičemž se ho rozhodne vyhodit do povětří. A jak je z traileru zřejmé, ze svých bojových dovedností toho moc nezapomněl. Stává se z něho tak vyloženě nezastavitelná síla, na kterou je každý krátký.

Včelař ale posléze zjistí, že za podvodnou společností stály ještě větší mocnosti, které si jeho jednání nenechají líbit. Brzy tak bude muset čelit armádám ozbrojenců, které se ho pokusí zastavit. Na včelaře si ale jen tak nepřijdou. Z traileru to vypadá, že by nás mohla čekat zábavná akční jízda se sympatickým obsazením, kde to Statham po vzoru Kurýra opět rozjede se vší parádou. 

Jak již bylo řečeno, o režii se postaral David Ayer, který nám nadělil známé snímky jako Králové ulice (2008), Železná srdce (2014) a Sebevražedný oddíl (2016). O scénář se zas postaral Kurt Wimmer (Equilibrium, Expend4bles: Postr4datelní).

Dále se ve filmu představí herci jako Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi a Derek Siow.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 12. 1. 2024, u nás pravděpodobně o den dříve.