Britská filmařka Thea Sharrock, která stojí za známým romantickým dramatem Než jsem tě poznala (2016), nám na konci měsíce nadělí svůj nový sportovní snímek jménem The Beautiful Game. Netflix už vydal oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává Mal (Bill Nighy), manažer anglického fotbalového týmu pro bezdomovce, který se svými hráči vyráží na mistrovství světa (Homeless World Cup) do Říma. Zde zariskuje a rozhodne se přijmout talentovaného, ale problémového útočníka Vinnyho (Micheal Ward), který musí překonat svou minulost, aby se stal týmovým hráčem. Těšit bychom se měli na příběh o druhé šanci, v němž lidé bez domova z celého světa nacházejí naději pro lepší život přímo na hřišti. 

Režisérka Thea Sharrock také letos uvede svou britskou komedii Wicked Little Letters, dále také točila pro seriál Zavolejte porodní sestřičky (2012). Za scénářem stojí Frank Cottrell Boyce (Sbohem Kryštůfku Robine).

Dále se ve snímku objeví herci jako Valeria Golino, Susan Wokoma, Tom Vaughan-Lawlor, Cristina Rodlo, Sian Reese-Williams, Kit Young, Anna-Maria Everett, Callum Scott Howells, Jessye Romeo a Sheyi Cole.

Na Netflixu od 29. 3. 2024.