Neuvěřitelně sadistický vrahoun Art the Clown bude masakrovat nevinné nešťastníky i pro třetí kolo. Jak jsme se na konci podzimu minulého roku dozvěděli, po velice zdařilém komerčním úspěchu hororu Terrifier 2, během kterého lidé se zvednutými žaludky znechuceně a mnohdy i předčasně odcházeli z kin, se filmová série Damiena Leoneho dočká i třetího dílu.

Díky serveru Deadline už také víme, kdy přibližně bychom se trojky měli dočkat. Natáčet by se mělo začít někdy ke konci letoška, přičemž snímek by k nám měl dorazit někdy ve druhé polovině roku 2024. Není vůbec divu, že Leone se vrací i pro třetí řežbu, protože druhý díl, který měl skromný rozpočet 250 tisíc dolarů, utržil parádních 15,1 milionů.

Třetí díl má však tentokrát být mnohem dražší. Server přesně neuvádí, kolik bude tvůrce stát, ale možná už jeho rozpočet překoná i milionovou hranici. Navýšený rozpočet by ovšem měl dát tvůrcům mnohem větší kreativní svobodu, díky které se budou moct na filmu řádně a zvráceně vyblbnout. 

Režisér Damien Leone každopádně fanouškům slíbil, že Terrifier 3 se opět pokusí posunout hranice hororového goru a brutality o pár stupínků dál. Pokud si navíc fanoušci mysleli, že hrůzovláda klauna Arta byla ve dvojce extrémní, tak to ještě nic neviděli. Už minulý rok na svém Twitteru každopádně uvedl, že Terrifier 3 bude pokračovat tam, kde skončila dvojka, přičemž se máme těšit na opravdu „ku**vskou jízdu.“

Terrifier je přesně ten typ hororu, jenž je určen pro filmové fanoušky, kteří se vyloženě vyžívají ve své morbidní zvědavosti. Primární postavou se tak stává zlá entita jménem Art the Clown (David Howard Thornton), který v předchozích dvou dílech vždy nějakým neskutečně brutálním způsobem usmrtil téměř všechny chudáky, kteří se mu postavili do cesty. A samozřejmě se jedná o padoucha, kterého je v podstatě nemožné zabít. Klasika. 

O ději třetího dílu se zatím nic neví, ale předpokládá se, že kromě Thorntona by se mohla vrátit také herečka Lauren LaVera, která ve druhém díle ztvárnila protagonistku Siennu Shaw. Celá série vychází ze stejnojmenného krátkometrážního snímku z roku 2011, o který se Leone postaral také.

Už během promítání druhého dílu v kinech se k nám dostaly informace o tom, že mnohým návštěvníkům se při jeho sledování udělalo nevolno, načež pak museli urychleně sál opustit, aby se vyzvraceli. Některé dokonce film natolik šokoval, že při jeho sledování omdlévali. Tudíž se docela dost hrozíme toho, co pro nás Leone připraví za krvavý děs ve třetím díle.