Tento týden nás toho čeká vážně hodně! Dnes budou Věčné kecy, zítra Na tahu štětcem, ve čtvrtek tradičně Věčné duše a v sobotu Lamy na tahu! 

ÚTERÝ - VĚČNÉ KECY

Dnes večer nás čeká další epizoda naší talkshow. Moderátor Gelu si tento týden pozval Endyho s Robkem a společně proberou dění uplynulých epizod. V posledních díle zemřel fanoušek Věčných duší Jerry a to se pravděpodobně dotklo nejvíc právě Brindala a Mistrala.

Jak se postavy s něčím takovým srovnávají? A jakou cestou zvolí detektiv Brindlock k nalezení Klaxana? To se snad dozvíme dnes od 18:00 na Twitchi, YouTube, nebo také zde na Nerdfixu.

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM

Středeční večer bude ve znamení umělecké tvorby! Tedy... jak se to vezme... Flowee s Kubou se opět pustí do tvorby kvalitních výtvarných děl! A vzhledem k tomu, že se nakupila spousta vybraných odměn, budou ti dva malovat zejména obrázky pro diváky!

Přečtěte si také: Fest Na tahu: Hledáme přednášející!

Na tahu štětcem začíná na Twitchi ve středu od 20:00!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

V minulé epizodě Duše pokročily v hledání Klaxana Blazegripa. Navázaly kontakt s Gentlemanem, který jim slíbil informace o jeho poloze. Než se ovšem tyto informace ke skupině dostaly, došlo k úmrtí. Zemřel Jerry, který Duším pomáhal. K jeho vraždě se přihlásil právě Klaxan, který si hrdiny sám našel. Skupina na něj zaútočila, ale než ho stihla vyřídit, opět utekl. Tentokrát s velmi zlověstným a výhružným slibem.

Jak bude tato naháněná s Klaxanem pokračovat? To se dozvíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu. Jubilejní 20. epizodu si nesmíte nechat ujít!

Minulá epizoda Věčných duší

SOBOTA - LAMY NA TAHU

V rámci reformy Lam nás i v sobotu čeká nový program. První sobota v měsíci bude vyhrazena singleplayerovým hrám na pokračování. Začínáme/pokračujeme se hrou Star Wars Jedi: Fallen Order, které se ujme Kuba. Připravte se na spoustu mudroprdění o světě v předaleké galaxii!

Lamy na tahu začínají v sobotu od 18:00 na Twitchi.

Recenze Star Wars Jedi: Fallen Order od Indiana

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

Nikdy nevěř někomu, kdo ti právě šlápnul na nohu.

ROBO Z NA TAHU