Poslední týden Štětcoberu je tady! Je nejvyšší čas chopit se štětců a ještě se zapojit. Kromě toho ve čtvrtek Věčné duše a speciální Lamy na tahu v sobotu. 

ŠTĚTCOBER

Máme tu poslední týden v říjnu, což znamená poslední týden Štětcoberu. Každý den jedno téma, které můžete namalovat. O své výtvory se můžete podělit na našem Discordu, nebo na IG s hashtagem #jsmenatahu a označit @dndnatahu!

Do této akce se můžete zapojit, ať už malujete jakýmkoli stylem! Proto neváhejte a přidejte se k naší skvělé komunitě a hromadě úžasných artů!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Věčné duše při hledání Brindala konečně navštívily hostinec U Frndys. Vypadalo to tam ovšem naprosto jinak než si Thomerican pamatoval. Z Frndys se stala bohyně, které měla místo štamgastů v hostinci své uctívače. Pivo ovšem stále teklo proudem, takže se Duše nadšeně zapojily do párty. Zároveň se seznámily s goblinem Prenkem v podání streamera RobDiesALot!

Jak bude pátrání po Brindalovi pokračovat? To uvidíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i zde na Nerdfixu!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Tohle bude trošku trapný... ale já vlastně nevím, co se v sobotu bude dít. Nebyl jsem na naší pravidelné nedělní poradě, na které se tohle řeší. Ale mám fakt dobrou výmluvu, byl jsem na natáčení Endyho filmu Samhain. Pokud byste o něm chtěli vědět víc, klikněte zde!

No a ohledně soboty. Je to pátá sobota v měsíci, což nám trochu neštymuje do našeho pravidelného programu. Takže Lamy budou, ale netuším, co se na nich bude dít. Ani kdo tam bude. Ale snad začnou v 18:00 na Twitchi jako běžně.