Tento týden si společně užijeme spoustu srandy! Již dnes nás čekají Věčné kecy. Ve čtvrtek jubilejní 30. epizoda Věčných duší a v sobotu CO-OP stream u deskové hry!

ÚTERÝ (DNES) - VĚČNÉ KECY

Již dnes nás po delší odmlce čeká další epizoda Věčných keců! Náš drahý a charismatický moderátor Gelu, který se pěkně vybarvil a unesl našeho nevinného Pípu, si do své talkshow tentokrát pozval Roba a Aiwy.

Hromohlas a Sharlott už v našem příběhu chvíli jsou takže nastal čas je pořádně vyzpovídat! Pokud na ně máte nějaké otázky, můžete je psát předem na náš Discord, případně pak do chatu na streamu.

Věčné kecy začínají dnes od 19:00 na Nerdfixu, Twitchi a Youtube!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

V minulém díle Věčných duší se konečně skupina vypořádala s posledním z rodu Askarfist. Osvobodila tak horu a svatyni boha Korda. Po odpočinu a opravení kaple se Duše vydaly prozkoumat zbytek pevnosti a odhalit její tajemství. Kromě mnoha zásob objevily také pevný řetěz, který něco držel. Zřejmě nějakou mocnou bytost... kterou Duše osvobodily.

Co to přesně Duše osvobodily? A jaké to bude mít následky? To se snad dozvíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na Nerdfixu!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Poslední sobota v měsíci bývá věnována CO-OP hrám. Tak to bude i tuto sobotu! Ovšem tentokrát nebudeme hrát na našich počítačích, ale místo toho si zahrajeme nějakou pěknou deskovku. Celý víkend totiž budeme trávit v Budějcích a tvořit ďábelské plány pro vaši i naši zábavu!

Lamy na tahu začnou v sobotu od 18:00 na Twitchi!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

REŽISÉR MUSÍ BÝT NEJVĚTŠÍ BLBEC NA PLACE! JE TO LOGICKÉ, PROTOŽE DOBRÝ REŽISÉR CHCE KOLEM SEBE MÍT JENOM LEPŠÍHO KAMERAMANA, NEŽ JE ON SÁM, LEPŠÍ HERCE, ZVUKAŘE, PRODUKČNÍ. PROSTĚ PROFÍKY.

ENDY Z NA TAHU