Představte si, že musíte žít s obavami z neznámého muže, který se s vražednými úmysly každou noc objevuje ve vašem domě. Přesně s tímto motivem se už brzy popere nadcházející slasher Lucky, jenž zásluhou amerického studia Shudder opouští plátna filmových festivalů a míří na VOD. Hororový snímek od íránsko-americké filmařky Natashy Kermani se nedávno představil v oficiálním traileru.

Příběh se točí okolo May (Brea Grant), spisovatelky, které se poklidný život na předměstí proměnil v peklo, když se stala terčem záhadného vraha s maskou. Ten se díky tajemné časové smyčce, jež ho dělá zdánlivě neporazitelným, každou noc objevuje v jejím domě, aby ji zabil. Celou situaci komplikuje skutečnost, že po něm nikdy nezůstávají žádné stopy, a tak je pro zbytek jejího okolí prakticky neviditelný.

Přečtěte si také: Kate Winslet jako vyšetřovatelka vraždy v detektivní minisérii Mare z Easttownu od HBO

May tak nemá na koho se obrátit, a jelikož je tlačena na hranici svých možností, musí vzít věci urychleně do svých rukou, aby přežila a znovu získala kontrolu nad svým životem. Kolikrát ale bude muset chladnokrevného útočníka, který podle všeho vlastní klíč k ovládání času, porazit, aby se jeho teroru zbavila nadobro?

Na tuto otázku odpoví napínavý, a přitom temně zábavný slasher Lucky již 4. března 2021, kdy se objeví na kartě streamovací služby Shudder. Divákům se vedle hlavní protagonistky a zkušené autorky scénáře v jednom představí také Hunter C. Smith, Dhruv Uday Singh nebo Yasmine Al-Bustami.