Příští měsíc se na Peacocku konečně dočkáme premiéry seriálu Mrs. Davis, v němž proti sobě v epické bitvě stanou víra a technologie. Nyní jsme se konečně také dočkali krátkého a poněkud tajemného traileru, na nějž se můžete podívat výše.

V upoutávce dostanou určití „šťastlivci“ z různých koutů světa jakési sluchátko, které jí předá osoba, jež vždy prohlásí: ,,[Ona]Chce s vámi mluvit.“ Řeč by měla být o umělé inteligenci jménem Mrs. Davis, která bude se vší pravděpodobností hlavní záporačkou celého seriálu. Hlavní hrdinkou se naopak stane drsná a s nikým se nepárající jeptiška Simone (Betty Gilpin), která se ve jménu Páně onomu zlovolnému technologickému pokroku postaví. To se ale zdá být vyloženě nadlidský úkol. Tak ještě štěstí, že jí kryje záda právě sám bůh. 

Zdá se totiž, že zmíněná umělá inteligence vybízí lidi k tomu, aby se zapojili do jakési hry, ve které však následně přijdou k úhoně. Mrs. Davis v rámci toho slibuje především nezapomenutelné dobrodružství, stačí se jenom stát jedním z „Uživatelů.“ Jeptiška Simone to ale rozhodně nehodlá nechat jen tak, je totiž přesvědčená, že pokud umělou inteligenci včas nezastaví, budou všichni čelit kolapsu lidské civilizace.

Naneštěstí pro ni se ale zdá, že na onu nebezpečnou misi se vydá sama, protože téměř všichni ostatní jsou dokonalostí Mrs. Davis vyloženě očarovaní. Ale kdo ví, možná najde spojence nejenom mezi dalšími služebnicemi víry, ale i mezi vyvrheli, kteří umělým inteligencím také moc nefandí. Ať už to bude jakkoliv, podle tvůrců se můžeme těšit na zkoumání sváru mezi vírou a technologií, která přejde v ,,epickou bitvu biblických rozměrů.“ Tak doufejme, že více nám odhalí plnohodnotný oficiální trailer. 

Tvůrci a hlavními scenáristy se stali Damon Lindelof a Tara Hernandez. Lindelof pracoval na scénáři k seriálům jako Ztraceni, Pozůstalí a Watchmen, Hernandez zas napsala mnoho epizod pro populární sitcom Teorie velkého třesku a podílela se i na výrobě jeho spin-offu Malý Sheldon.

O režii jednotlivých epizod se postarali Alethea Jones, Frederick E.O. Toye a Owen Harris.

Dále se dočkáme herců jako Jake McDorman, Ben Chaplin, Tom Wlaschiha, Margo Martindale, Mathilde Ollivier, Barry Livingston, Darri Ingolfsson a Katja Herbers.

Oficiální premiéra na Peacocku je stanovená na 20. 4. 2023.