Minulý měsíc se Peacock pochlubil teaserem na seriálový horor Teacup, ve kterém bude Yvonne Strahovski (Příběh služebnice) s rodinou chránit svou farmu před hrůzostrašnými silami. A jelikož premiéra se rychle blíží, platforma nám nadělila plnohodnotnou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Příběh nás zavede na farmu v americkém státě Georgia, na které žije Maggie Chenoweth (Strahovski) se svou rodinou. Venkovská pohodička však rychle směřuje ke svému konci, což dokazují jak zneklidněná zvířata, tak i blížící se bouře. Vše začne jít z kopce poté, co se Maggienin syn začne chovat divně a tajemný muž s plynovou maskou vytvoří na jejich pozemku hranice, které nesmí překročit. Celá rodina a její sousedé budou muset následně čelit jakési strašlivé a smrtící hrozbě, která začne jejich farmu terorizovat. O jakou hrůzu se ale vlastně jedná?

Seriál bude každopádně vycházet z románu Stinger, který v roce 1988 napsal Robert McCammon. Na výrobu dohlížel i hororový mistr James Wan (V zajetí démonů) a jeho společnost Atomic Monster.

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Ian McCulloch, který psal pro seriály jako Chicago Fire (2012) a Yellowstone (2018).

Dále hrají Scott Speedman, Kathy Baker, Chaske Spencer, Boris McGiver, Émilie Bierre, Luciano Leroux a Ashley Shelton.

Na službě Peacock od 10. 10. 2024, u nás by seriál mohl nabídnout SkyShowtime, případně i Amazon Prime Video.