Letos na jaře představí Thajsko svůj sci-fi thriller jménem Taklee Genesis, který uvede Warner Bros Thailand. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Během války ve Vietnamu postavila americká armáda velkou výzkumnou stanici Camp Ramsun, o které se říká, že je to místo, v němž se experimentovalo s teleportační technologií. Jednou z hlavních postav se tak stává americký vojenský důstojník, který se vydá na tajnou misi, aby celou záležitost prošetřil a technologii našel. Sám ale uvízne v teleportačním hurikánu, se kterým bude cestovat v čase. A to jak do dávné minulosti, tak i do budoucnosti, ve které nebudou chybět zdevastovaná města a podivuhodní netvoři. 

O režii se postaral "Matthew" Chookiat Sakveerakul, která má na svém kontě filmy jako 13: hra smrti (2006) a The Eyes Diary (2014).

Ve snímku si zahrají herci jako Paula Taylor, Peter Corp Dyrendal, War-Wanarat Rasamerat, Natcha Nina Jessica Padowan, Phutharit Phrombandan, Sai-Indira Charoenpura, Nuchanpa Soidara a Nara Thepnupha.

V Thajsku bude snímek premiérovat 1. 5. 2024, někdy později se snad dostane i do zbytku světa.